blackbluepen@hotmail.com

Sunday, September 18, 2016


Com fer la inscripció a la llicència digital d'Interface.
1-. Aneu a  http://interface.macmillan.es/
2-. Registreu-vos com a "first-time user"
3-. Us faran moltes preguntes (dades personals) que heu de respondre. En una d'elles us demanaran el codi que us ha donat Macmillan (el que heu pagat). GUARDEU-LO FINS A FINAL DE CURS.
4-. Molt important: recordeu / apunteu el "username" que doneu i el "password" del vostre correu electrònic perquè cada vegada que hi entreu us els demanarà (tots dos). El codi que us ha donat Macmillan només serveix per fer la inscripció i per identificar-vos davant l'empresa, com que heu pagat la llicència digital, si teniu problemes o si perdeu / oblideu la contrasenya/username.
5-. WATCH OUT!! Si perdeu / oblideu el vostre "username" i/o la vostra contrasenya de correu us haureu de posar vosaltres mateixos en contacte amb l'editorial perquè us solucioni el problema.O SIGUI QUE TINGUEU SEMPRE A MÀ TOTES AQUESTES DADES. ALWAYS!!!
6-. Una vegada heu activitat el vostre compte, us heu d'inscriure en el vostre grup-classe. Heu d'anar a MARKBOOK i ficar el codi del vostre grup-classe.
Aqui sota teniu els codis per a cada grup. NO OBLIDEU FICAR EL VOSTRE NOM I COGNOM. Si no, a l'hora de poder veure la feina feta, al professor li sortirà un número i no us podrà avaluar perquè no sabrà qui sou ni què heu fet.
ESO 2A:  ZY80JSN       ESO 2BMMPPYFS
ESO 2C:  NQN4XGM   ESO 2DMA48VZY
7-. Un cop fets tots aquests tràmits ja podreu entrar utilitzant només els vostre "username" i "password". A mida que aneu fent les activitats, aquestes s'auto-avaluaran i donaran les dades al professor. Vosaltres també sabreu minut a minut quina nota esteu treient del workbook/llicència digital.

No comments: